Frakt: 39 kr. | Fri frakt vid köp över 500 kr. | E-post: kontakt@lfcfanshirt.dk | Telefon: 41 23 72 73
Kundvagnen

Vem är LFC-FAN

Vi är ett danskt företag, med fokus på cool design och bra kvalité. Vi har alltid varit stora Liverpool fans, och som i Liverpool upp flera gånger under loppet av en säsong. Vi är stolta över att ha kunden i första raden.

Vi säljer Liverpool varor. Så långt, försäljning av t-tröjor, polo, hoodies och tröjor. Men nu har vi också fått ett antal andra saker, till exempel muggar, omslag, klistermärken och kepsar.

Vi säljer det här, eftersom vi tror uppriktigt att Liverpool fans runt om i världen, alltid stolt över att kunna visa sin hjerteklub framåt. Det är bara inte alltid som du vill ta en spilletrøje på. Men med våra tröjor, kan du fortfarande visa sin sympati för Liverpool FC. Med vår snygga polo, eller använda en hoodie som en overtrækstrøje på språng. Vårt uppdrag är att alla Liverpool-fans bör gå i Liverpool kläder, oavsett hur bra tillfälle är. Vår vision är att nå ut till hela världen via vår webshop. Vi strävar efter att bli ett världsomspännande fenomen, känt för att göra klassiska, eleganta Liverpool kläder.